Κανόνες λειτουργίας του forum

Πήγαινε κάτω

Κανόνες λειτουργίας του forum

Δημοσίευση από Tol21 Την / Το Σαβ Απρ 14, 2018 8:45 pm

1. To forum δημιουργήθηκε από εργοθεραπευτές για εργοθεραπευτές. Το περιεχόμενο και το υλικό αυτού του forum θα αφορά κυρίως τα παραπάνω άτομα. Δημοσιεύσεις που δε θα αφορούν την εργοθεραπεία και το επάγγελμα της θα κλειδώνονται ή θα διαγράφονται και τα μέλη θα προειδοποιούνται άμεσα ή μέσω προσωπικού μηνύματος.
2. Κάθε μέλος δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Οι πολλαπλές εγγραφές και η χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.
3. Οι δημοσιεύσεις των μελών του forum θα πρέπει να είναι γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish). Οι δημοσιεύσεις ή θέματα που γράφονται με greeklish μπορεί να τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση και το μέλος θα ενημερώνεται μέσω προσωπικού μηνύματος ή άμεσα.
4. Παρακαλούνται τα μέλη να είναι όσο πιο σαφή και ευγενικά όταν διατυπώνουν την ερώτηση που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
5. Πριν ρωτήσετε κάτι ή δημιουργήσετε κάποιο θέμα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά αναζητώντας στη λειτουργία «Search» (Αναζήτηση). Τα πολλαπλά θέματα ή οι πολλαπλές δημοσιεύσεις θα διαγράφονται ή θα μετακινούνται στην κατάλληλη θεματική ενότητα.
6. Αν επιθυμείτε να κλειδώσετε ή να διαγράψετε κάποια δημοσίευση ή θέμα, θα πρέπει να το υποβάλλετε μέσω προσωπικού μηνύματος (PM) στους αρμόδιους Συντονιστές ή στους Διαχειριστές και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα διαγράφεται άμεσα.
7. Οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» δημοσιεύσεις, που, κατά την κρίση τους, δε συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις στις διάφορες κατηγορίες του forum.
8. Στις δημοσιεύσεις σας μπορείτε να εκφράζετε τις προσωπικές σας απόψεις, αλλά παρακαλείσθε να τις τεκμηριώσετε πλήρως.
9. Παρακαλείσθε να μη δυσφημίζετε οποιονδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Ο σκοπός του forum είναι κυρίως ενημερωτικός και συμβουλευτικός και δεν αποτελεί χώρος αντιπαραθέσεων.
10. Τα μέλη παρακαλούνται όταν αναρτούν κάποιο κείμενο ή άρθρο από άλλη ιστοσελίδα ή από κάποια άλλη πηγή, καλό είναι να την αναφέρουν στο τέλος της δημοσίευσης.
11. Απαγορεύεται ρητώς η ανάρτηση άρθρων ή βιβλίων που έχουν ληφθεί παρανόμως μέσα στο χώρο του forum καθώς η ανάρτηση υπερσυνδέσεων που να παραπέμπουν σε παράνομο υλικό. Οι δημοσιεύσεις τέτοιου περιεχομένου θα διαγράφονται και το μέλος που τις αναρτά θα διαγραφεί από το forum χωρίς προειδοποίηση.
12. Απαγορεύεται η δημοσίευση δυσφημιστικού, προσβλητικού και διαφημιστικού υλικού. Το forum δεν αποτελεί χώρος δυσφήμισης και διαφήμισης του υλικού που θέλετε να προβάλλετε. Τέτοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται και θα αποκλείονται αυτομάτως.
13. Οποιαδήποτε απορία σχετική με τους κανόνες μπορεί να λυθεί με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους Διαχειριστές.
14. Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες.
Tol21
Tol21
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2018

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://ergotherapeia.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης