Βάσεις δεδομένων για εργοθεραπευτικές μελέτες

Πήγαινε κάτω

Βάσεις δεδομένων για εργοθεραπευτικές μελέτες

Δημοσίευση από Tol21 Την / Το Σαβ Απρ 14, 2018 9:15 pm

OTSeeker
Ιστοσελίδα: Εδώ
Το OTseeker είναι μια βάση δεδομένων που περιέχει περιλήψεις από συστηματικές ανασκοπήσεις, ελεγχόμενες τυχοποιημένες κλινικές μελέτες και άλλες πηγές που σχετίζονται με τις εργοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Οι περισσότερες κλινικές μελέτες έχουν αξιολογηθεί για την εγκυρότητα και την εξηγησιμότητά τους. Το OTseeker παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες από μια ευρεία ποικιλία εργοθεραπευτικών πηγών.

Από το OTSeeker: Πίνακας σχετικά με την πρόσβαση άρθρων από διάφορα περιοδικά

Pudmed
Ιστοσελίδα: Εδώ
Το PubMed περιλαμβάνει πάνω από 27 εκατομμύρια παραπομπές από ιατρική βιβλιογραφία, από το MEDLINE, περιοδικά διάφορων επιστημών και ηλεκτρονικά βιβλία. Οι παραπομπές πιθανόν να περιλαμβάνουν συνδέσμους σε ελεύθερο υλικό από το PubMed Central και από διάφορες ιστοσελίδες εκδοτών.

HOTTheory
Ιστοσελίδα: Εδώ
To HOTheory είναι μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει θεωρίες, μοντέλα, πλαίσια αναφοράς και πλαίσια εργασίας που αναπτύχθηκαν ειδικά από εργοθεραπευτές προς χρήση για εργοθεραπεία. Αυτή η βάση δεδομένων σχεδιάστηκε για να βοηθήσει επαγγελματίες εργοθεραπευτές και φοιτητές εργοθεραπείας να βρίσκουν θεωρητική γνώση για να ενημερώνουν την πρακτική και την μάθησή τους.*Η λίστα με τις βάσεις δεδομένων θα ανανεώνεται συνεχώς
** Αν γνωρίζετε κάποια βάση δεδομένων, μπορείτε να τη δημοσιεύσετε εδώ ώστε να την προσθέσω στην αρχική δημοσίευση
Tol21
Tol21
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2018

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://ergotherapeia.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης